Jurat

Olga Navarro

Olga Navarro, fotògrafa, directora, actriu i realitzadora. Llicenciada en cultura audiovisual a l’UPF i emprenedora de l’agència de models ETHNIC Models.
És a més directora i guionista de “El Sobresaliente de Álex”, també és directora i co-guionista de l’Esfera, un projecte que ha presentat amb un teaser molt prometedor.

Feu un cop d’ull al seu REEL.
https://vimeo.com/91462702

 

Josep Maria López i Llaví

Periodista col·legiat i durant molts anys crític de cinema. Ha estat promotor del cineclubisme a Catalunya i president de la Federació Catalana de Cine Clubs, en la qual segueix participant en la junta directiva. Membre de l’Executiva de la Plataforma per la Llengua des del 2008, així com del seu Consell Consultiu, hi treballa bàsicament en les campanyes pel català al cinema.

 

 

Laura Rubirola

Sòcia de la productora de cinema Tàndem Entertainment. Directora de l’escola de guió i creació audiovisual Showrunners BCN, i professora del Curs Anual de Guió de Cinema. Actualment està desenvolupant tres llargmetratges i recentment ha produït dos curtmetratges “Hasta mañana” i “Medianoche”. Productora associada dels llargmetratges “El Cuerpo” (2012) i “¿Quién mató a Bambi?” (2013) de la productora Rodar y Rodar. Ha treballat a la pel·lícula “Contratiempo” estrenada al gener de 2017.

 

Pol Gise

Pol Gise, actor i creador de contingut a internet. Format a l’Estudi Nancy Tuñón – Jordi Oliver. Les seves darreres feines com a actor han estat el curtmetratge #YoSoyBinks (actualment en el concurs del Notodofilmfest) i un episòdic a la sèrie de televisió Centro Médico de TVE. També crea contingut (majoritàriament vídeos) humorístic a les seves xarxes socials (Instagram, Youtube, Twitter, Snapchat, Facebook…). I aquest és el seu Reel:
https://vimeo.com/201848300

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *